Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Yılın En’leri ödül töreni Demosan otelde yapıldı. Törene, Vali Vekili Erkan Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Altınsoy, İş Kur Müdürü Kenan Ateş, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi BESYO Müdürü Selahattin Akpınar, Amatör Spor Kulüpler Federasyon (ASKF) başkanı Celalettin Özcan, tertip komitesi üyeleri, Bifa Bisküvi A.Ş ve Duru Bulgur A.Ş temsilcileri, il temsilcileri, kulüp temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş, bu yıl ödül töreninin 2.’sini yaptıklarını hatırlatarak, ‘’ Spor insanlara sağlıklı bir yaşam sunmanın yanı sıra, toplumların kültürel gelişimlerine de büyük oranda katkısı olan bir aktivitedir. Spor, milletlerin barış içinde yaşamasını, birbirine yaklaşmasını ve birbirlerini tanımalarını sağlayan en önemli faktörlerden biridir. 68 spor kulübü ve 4.700’ü faal faal olmak üzere 16 bin 450 lisanslı sporcu sayısına sahip olan ilimizde Amatör Spor Haftası çeşitli spor aktiviteleri ile kutlanmış ve bu kutlamalarda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, belediyemize, diğer kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımı sunarım’’ dedi.
Bu yıl 2.’si düzenlenen Amatör Spor Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen Yılın En’leri  ise; Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Selahattin Akpınar, Karaman Belediye Spor Kulübü Başkanı Hacı Osman Ünüvar, yılın sporcusu alanında Mustafa Özer, Yılın Antrenörü alanında Murat Yurdadön, Sporda Kadın Eli Ödülü Nurcan Taşkuyu, Sporda Teşvik Ödülü Yunus Aydın, Yılın en iyi sponsorları ödülü Bifa Bisküvi A.Ş ve Duru Bulgur A.Ş oldu.
Tören, gecenin anısına tüm katılımcıların fotoğraf çekimine davet ve akabinde devam eden kokteyl ile sona erdi.