Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Uğur Tütüneker, "Başakşehir maçından kesinlikle puan ile dönmemiz gerekiyor" dedi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmanda mavi-siyahlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

“PUAN İLE DÖNMEMİZ ŞART”

Ligde her haftanın takım adına ciddiyet taşıdığını söyleyen Uğur Tütüneker, "Başakşehir maçına gidip iyi bir futbol sergileyip puan ile dönmek istiyoruz. Şu anda 14 puandayız. Oradan kesinlikle puanlarla dönmemiz lazım. Bizim puana ihtiyacımız var. Aynı zamanda Fenerbahçe maçında 1 puan da bizim için önemliydi. Fenerbahçe’yi kendi bölgesinde tutmak bizim için önemliydi. Bunu zaman zaman başarabildik. Büyük takımlara karşı olan müsabakalarda 90 dakika boyunca zorlamalar oluyor ama biz kalemizden uzak tutmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bunun üzerinde de duracağız ve her karşılaşmada aynı oyunu ortaya koymak istiyoruz. Bunu devre arası çalışmalar ile geliştireceğiz” dedi.

Tütüneker ayrıca, takımda sakatlıkların sürdüğünü belirterek, Murat’ın kart cezası var. En önemli adamlarımızdan bir tanesidir. Sakatlarımız da var. Yapacak bir şey yok. Kim varsa onunla sahaya çıkacağız. Fenerbahçe maçında da defans yoktu. Ama çıktık, oynadık. Aynı durum bu maçta da geçerli olacak” diye konuştu.