Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş, Sivasspor ile ilgili gerekli analizleri yaptıklarını söyledi.

Teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

"TÜM SPORCU ARKADAŞLARIMA İNANIYORUM"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Özkeş, "Balıkesirspor maçı bittikten hemen sonra Sivasspor’u irdelemeye başladık. Tamamen konsantrasyonumuzu, motivasyonumuzu Sivasspor’a yoğunlaştırdık. Analiz programları yapıyoruz. Balıkesirspor maçını kazandıktan sonra bu kadronun öncelikle galibiyete ihtiyacı olduğuna inanıyordum. Galibiyet aldıktan sonra da bir seri yapabilecek seviyede olduğunu biliyorum. Ben bütün sporcu arkadaşlarımıza inanıyorum, güveniyorum. Bu takım galibiyetten sonra bir seri yakalayabilecek. Bunun bilinciyle tüm yoğunluğumuzu çalışmalarımızı Sivasspor maçına adadık. Bundan sonra oynayacağımız iki deplasman maçında boş dönmemek adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

"MANDJECK, CEM CAN, İLHAN SAKAT"

Takımda sakatlıkları süren oyuncular olduğunu söyleyen Şimşek, "Şu anda takımda zaten geçen haftalardan sakat olan Mandjeck var. Ameliyat olan İlhan var, Cem Can var. Sadece geçen haftaki maçtan cezası biten Ibricic kadroya katılıyor" diye konuştu.