Taekwondo  il temsilci  ve Performans Taekwondo antrenörü Ali CAN tarafından 25 aralık 2011 pazar günü düzenlenen kahvaltıda,  Karaman'da taekwondo sporuna gönül veren;  spor il müdürü Kasım AYDOĞDU,  Performans spor kulübü sponsoru Duru Bulgur adına İhsan DURU ve eşi , İl özel idare ve Halk eğitim merkezi taekwondo antrenörleri ile sporcu aileleri bir araya geldi.

Taekwondo  il temsilci  Ali CAN katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında  Karaman adına bu sene içerisinde katılınan turnuvalar ve alınan başarıları sıralayarak, bu başarıların sağlanmasında değerli desteklerini sunan  Performans Taekwondo Sponsoru Duru Bulgur yöneticilerine teşekkürlerini sunarak  Duru BULGUR yöneticisi İhsan DURU beyefendiye teşekkür plaketi verdi.  

İhsan DURU yaptığı konuşmada Ali CAN' a teşekkür ederek Performans Spor Kulübünün ve sporcuların başarılarından gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Spor il müdürü Kasım AYDOĞDU' da yaptığı konuşmasında , Karaman'a kazındırdığı Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarından ötürü sporculara ve başta Ali CAN olmak üzere antrenörlere ve ailelerine teşekkür etti.

Yapılan kahvaltının ardından Ali CAN velilere yönelik bir konuşma yaparak onlardan isteklerini dile getirdi. Ali CAN yaptığı konuşmada sporcu ailelerinin yapması gerekenleri ve özen göstermeleri gerekenleri belirterek sporcuların hem derslerinde hem sporda iç içe başarıyı yakalayabileceğini ve spor konusunda endişe duymamalarını istedi.  Çocukların başarısı için ailelerin  antrenörler ile sürekli irtibatta olması gerektiğini ,spor kulüplerinin bir okul olduğunu ve önceki senelerde olduğu gibi okul aile birliğinin kurularak sürekli denetilmesi gerektiğini bildirdi.  Zor şartlar altında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Ali CAN Avrupa şampiyonu çıkarılmasında Duru BULGUR yöneticilerinin desteğinin büyük öneminin olduğunu söyledi.
Toplantıda söz alan sporcu aileleri resmi kurumların bu başarılara karşı neden uzak durduklarını ve desteklerini esirgediklerini anlamadıklarını belirterek, sporcuları ve kulüplere destek verilmesini istediler.   Söz alan bazı sporcu velileri ise, başarının görülmemesine rağmen bazı alanlara sürekli sınırsz para aktarılırken, Avrupa şampiyonu çıkaran kulüplere  verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyerek sporculara ve kulüplere sahip çıkılmasını istediler.

Ali CAN toplantının sonunda yaptığı konuşmada ; tüm katılımcılara teşekkür ederek  Avrupa Şampiyonu olmalarının çıtayı yükselttiğini ve bundan sonra hedefin Dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
2011 Başarılar
1 Yıldızlar Avrupa Şampiyonu
4 Uluslar arası birincilik
4 Türkiye Birinciliği
2 Türkiye ikinciliği
4 Türkiye  üçüncülüğü
1 Master Avrupa Şampiyonası beşinciliği
2 büyükler ve gençler avrupa üçüncülüğü
Ve 57 altın 18 gümüş 10 bronz madalya...