Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu tarafından başlatılan ’Bin kalem, bin umut’ kampanyası çerçevesinde, Dilek İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu olan Derebeyleri, sportif etkinliklerin yanı sıra yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin takdirini topluyor.

Yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmak amacıyla ’Bin kalem, bin umut’ kampanyasını başlatan Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu, Dilek Mahallesi’nde bulunan Dilek İlkokul ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.

"MADDİ SIKINTISI OLAN ÖĞRENCİLERİN YOĞUN OLDUĞU BİR BÖLGEDEYİZ"

Dilek İlkokulu Müdürü Ömer Baharoğlu, Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu’na, yaptıkları anlamlı yardımdan dolayı teşekkür ederek, "Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu’ndan bize teklif geldi. Bizde yardıma muhtaç olan öğrencilerimize bu yardımı ulaştırmak adına bir organizasyon yaptık. Taraftarlardan bize kırtasiye yardımı ulaştı. Maddi sıkıntısı olan öğrencilerin yoğun olduğu bir bölgedeyiz. O nedenle yapılan bu kırtasiye yardımı bizleri oldukça memnun etti. Bu kırtasiyeler, yardıma muhtaç öğrencilere en iyi şekilde dağıtılacak" dedi.

"YARDIM KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEK"

Derebeyleri Taraftar Grubu Tribün Lideri Serdar Kaplan ise görevlerinin sadece tribünden takımlarına destek vermek olmadığını, sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldıklarını ifade etti.

’Bin kalem, bin umut’ kampanyası adı altında, yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını dile getiren Kaplan, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Taşımalı eğitim veren Dilek İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenci kardeşlerimize de kampanya çerçevesinde kırtasiye yardımında bulunmak istedik. İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği ve Okulsan Yayınları ile birlikte öğrenci kardeşlerimizin eksiklerine göre, okulumuza kırtasiye malzemelerini getirdik. Öğrenci kardeşlerimizin eksiklerini bir nebze olsun giderebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Kaplan, yardım kampanyalarının süreceğini de belirterek, "Öğrenci arkadaşlarımızın eksiklerini gidermek ve onların en iyi şekilde eğitim görebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Kampanyamız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaplan, hayır sever iş adamlarından öğrencilere giyecek yardımında bulunmalarını beklediklerini de sözlerine ekledi.