Karaman'da yeni eğitim yatırımını duyuran Fatih Tekin Tekin Özel Okulları olarak, Lise ve ortaokuldan sonra ana sınıfı ve ilkokuluyla da 2015-2016 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiklerini söyledi.

Özel Tekin Okullarının kurucusu Fatih Tekin dersanelerin kapanmasıyla kurduğu özel okuluna lise ve ortaokuldan sonra, ilkokul ve ana sınıfı eğitiminide yapacaklarını söyledi.

Anasınıfında 15 ve İlkokulunda  72 öğrenciyle(her sınıf için birer şube ile)bilindik VİP Eğitimini okulculağa taşıyor. Tekin kayıtların dolmadan velilerin yerlerini almalarını ve avantajlardan yararlanmalarını da sözlerine ekledi.

Fatih Tekin, Gazetemize yaptığı  açıklamada;’’ Yaparlar Alışveriş Merkezinin üzerine Özel Tekin Lisesi ve  Final Dershanelerini yürüttüğümüz mevcut binada da Özel Tekin Ortaokulunu 2015-2016 eğitim- öğretim yılında faaliyete geçireceğiz. Buna ek olarak gelen yoğun talepten dolayı önümüzde ki sene ana sınıfına ve ilkokulu bünyemizde yer vereceğiz. Toplamda  anasınıfına 15 ilkokulda ise 72 öğrenciyle sınırlandırmayı planladık. Taleplerin artmasına göre yeni planmalara da devam edeceğiz,''dedi.

ÖZEL TEKİN OKULLARI
İRTİBAT: 
TAHSİN ÜNAL MAH. 27 SOK. NO: 7 
KARAMAN 
Telefon: 0541 221 88 80