ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, rahatsızlığı sonrasında kulüp tesislerini ziyaret etti.

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Kayserispor ile yapılan maçta rahatsızlanarak, hastaneye kaldırılan ve 19 Aralık'ta taburcu olan Eriş, Antalyaspor maçı antrenmanı öncesi tesisleri ziyaret etti. Yokluğunda yerine bakan altyapı sorumlusu Eyüp Arın ve futbolcularla görüşen Eriş, başarı dileğinde bulundu.

Eriş, Kayserispor maçında aşırı strese bağlı tansiyon yükselmesi rahatsızlığı sonucu Kayseri Acıbadem Hastanesine kaldırıldığını anımsattı.

Eriş, şunları kaydetti:

"Bu süreçte başta Başkanımız Bayram Akgül ve yöneticilerimize, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF yönetim kurulu ile Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’e, Adanaspor ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübüne birçok spor kulübümüzün resmi siteden yayınladıkları mesajlara ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Doktorlarım tedavi sürecimin gayet iyi gittiğini ve 30 gün sonra görevimi devam ettireceğimi tarafıma iletmişlerdir. Beni çok duygulandıran olay ise futbolcularımızın Osmanlıspor maçına fotoğrafımın bulunduğu tişörtle çıkması ve beni onurlandırmasıdır. Bu süreçte gerek telefonla sağlık durumum hakkında bilgi alan, gerekse hastaneye ziyaretime gelen futbol ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletirim."

Kayserispor'un Adanaspor'u 3-1 yendiği maçın 38. dakikasında yedek kulübesinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki Eriş'in beyin MR'ında sağ beyinciğe giden damarlarının birinde tıkanıklık tespit edilmiş, medikal tedavinin ardından 19 Aralık'ta taburcu edilmişti.