İSTANBUL (AA) - Kayserispor'da sözleşmesi karşılıklı feshedilen teknik direktör Tolunay Kafkas, antrenmanda futbolcu Zeki Yavru ile kavga ettiklerine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularla ağabey kardeş ilişkisine sahip olduklarını ve herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdi.

Kayserispor'un dün yaptığı antrenmanda futbolcular arasında ikili mücadelede bir sertlik yaşandığını ve kendisinin de onları uyardığını anlatan Kafkas, "Kavga ettiğimize yönelik haberler doğru değil. Böyle bir olay söz konusu değildir. Sadece uyarı oldu. İkili mücadelede sertlik oldu ve ben onları uyardım. Bunun dışında yazılanlar doğru değil. Biz ağabey kardeş gibiyiz. En ufak bir sıkıntı yaşamadık. Zeki ve Mustafa değer verdiğimiz insanlar" diye konuştu.


- "Yazılanlar doğru değil"


Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru da Tolunay Kafkas ile kavga ettiklerine yönelik haberlerin doğru olmadığını ifade etti.

Zeki Yavru, Tolunay Kafkas'ın kendisini Kayserispor'a transfer ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Tolunay hoca için buraya geldik. Burada ağabey kardeş gibiyiz. Sahada bir hoca oyuncusunu uyarmayacak mı? İdmanda bir uyarı oldu. Daha sonra hocamızla birbirimize sarıldık ve konuyu kapattık. Fiziksel bir durum söz konusu değil. 'Yok yumruk yumruğa gelmişiz, yok dövecekmiş, yok yönetim kavgaya izin vermemiş...' Bunlar ayıp şeyler. Böyle bir saçmalık yok."