KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün basın sözcüsü Tunahan Turhan, "Bu oyuncu grubuyla çok iyi işler başarabiliriz. İlk hedefimiz alt sıralardan kurtulmak" dedi.

Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında üst düzey mücadele sergilediklerini söyledi.

Maçın ilk yarısında farkın 18 sayıya çıktığını, ikinci yarıda bu farkı kapattıklarını belirten Turhan, çok iyi geri dönüş yaptıklarını ifade etti. 

Turhan, evlerinde mutlaka kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Troy De Vries'in yaşadığı sakatlığın ardından takıma formda dönmesi, Hakim Warrick ve Ernst Bremer'in takıma uyumu bizim için çok iyi oldu. Bu oyuncu grubuyla çok iyi işler başarabiliriz. İlk hedefimiz alt sıralardan kurtulmak. Ateş hattından çıkmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yaparak, kazanmaya devam edeceğiz. Çok zorlu müsabakalar var. İnşallah taraftarımızın desteğiyle lig sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz."