KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, "İnşallah Bursaspor maçıyla başlayacak sezonun ikinci devresinde alacağımız başarılı sonuçlarla, bir an önce hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükseliriz" dedi.

Şan, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'un Antalya'da yaptığı devre arası kamp çalışmasının son derece faydalı geçtiğini söyledi.

Sezonun ikinci devresinin kendileri için daha başarılı geçeceğine inandıklarını belirten Şan, ilk devreyi beklenilen performansın gerisinde tamamladıklarını ifade etti.

Şan, Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle çıkış yakaladıklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Devre arası bizim için tam anlamıyla bir fırsat oldu. Antalya kampını yerinde takip etme imkanı bulduk. Oyuncularımızın antrenmanlardaki performansı ve istekli oluşları bizi gerçekten memnun etti. İlk devrede hem sakatlıklarla hem de hakem hataları ve şanssızlıklarla mücadele ettik. Şimdi sakat oyuncularımızın da aramıza dönmesiyle takımımız daha da güçlendi. İnşallah Bursaspor maçıyla başlayacak sezonun ikinci devresinde alacağımız başarılı sonuçlarla, bir an önce hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükseliriz. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam."

- "Forvet oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştık"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Şan, şunları kaydetti:

"Devre arasında transfer konusu, hata yapmama adına üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir durum. Bu nedenle, görüştüğümüz oyuncular konusunda transfer kesin olarak bitmeden bilgi vermek, kulübümüzün menfaatleri adına doğru değil. Ancak şunu söyleyebilirim; forvete takviye konusunda görüşmede bulunduğumuz yabancı oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık. Ufak pürüzler var. Bunları da gidererek, birkaç güne bu transferi tamamlamak ve takımımıza kazandırmak istiyoruz. Yerli oyuncu konusunda ise temasta olduğumuz isimle görüşmeler devam ediyor. O konunun da en kısa sürede olumlu veya olumsuz bir sonuca kavuşmasını bekliyoruz."

Şan, devre arasında fazla transfer yapmaktan yana olmadıklarını, en önemli transferin, sezonun ikinci devresinde oyuncuların artan performansı olacağını vurguladı.