KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışması yaptı. 

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, yeni transferler May Mahlangu, Mario Felgueiras ve Kenan Özer, takımla ilk antrenmanına çıktı.

- "İyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum"

Torku Konyasporlu futbolcu Volkan Fındıklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde uzun süredir kazanamadıklarını, Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyetle sonlandırdıklarını söyledi.

Kendi taraftarları önünde galip gelip aşağılardan kurtulma adına önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Fındıklı, "Bundan sonraki iç saha maçlarında da galip gelmek istiyoruz. Bu galibiyetten sonra iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyoruz. Haftaya ligde Balıkesirspor'a konuk olacağız. O maçtan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.