Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası Mesut Bakkal’la yollarını ayıran Torku Konyaspor’da teknik direktörlük adayları arasında Aykut Kocaman ön plana çıktı.

Torku Konyaspor’da, Kasımpaşa yenilgisi sonrası Mesut Bakkal ile yollar ayrıldıktan sonra yeşil-beyazlı ekipte teknik adam arayışları devam ediyor. Aykut Kocaman, Robert Prosinecki, Hikmet Karaman ve Hamza Hamzoğlu ile görüşen yeşil-beyazlı yönetimin eski teknik direktörleri Aykut Kocaman ile anlaşmaya yakın oldukları belirtildi. Torku Konyasporlu yöneticiler, 2005-2006 yılında takımın başında olan Aykut Kocaman ile Ankara’da bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlıların Kocaman’la büyük ölçüde anlaştığı, ufak pürüzlerin halledilmesi halinde önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı ifade edildi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, basında çıkan teknik direktörlerin hepsiyle görüştüklerini belirterek, yönetim kurulunun yapacağı toplantı sonrasında Torku Konyaspor’u başarıya ulaştıracak bir teknik adamla en kısa sürede anlaşacaklarını ifade etti.