Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sezonluk kombine satışları konusunda taraftarlara çağrıda bulundu. Baydar, "Konya şehri 42 bin kişilik muhteşem stadyumunu doldurarak başarıya giden yolda takımımıza ciddi destek verecek. Buna inanıyoruz” dedi.

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Ağustos ayında başlayan ve yaklaşık 3 aydır devam eden sezonluk kombine bilet satışının, Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçın ardından sadece yeni stadyumda devam edeceğini söyledi.

Passolig uygulamasıyla birlikte bu sezona yeniliklerle başlandığını ifade eden Baydar, “Passolig uygulamasında 35 bin rakamına ulaştık ve bakıldığında Türkiye genelinde dördüncü kulüp durumundayız. Bu konuda taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu rakam ilerleyen dönemlerde daha da artacak ve Konya şehri 42 bin kişilik muhteşem stadyumunu doldurarak başarıya giden yolda takımımıza ciddi destek verecek. Buna inanıyoruz” dedi.

Baydar, Ağustos ayında başlayan sezonluk kombine bilet ve Passolig satışlarının Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçın ardından sadece yeni stadyumda satılacağını bildirdi. Baydar, “Yönetim Kurulumuz, sezonluk kombine bilet fiyatlarını diğer kulüplere bakıldığında makul bir oranda tutarak taraftarlarımızın yeni ve modern stadyumumuzda maç izlemelerini düşündü. Bu konuya taraftarlarımız ilgi gösterdiler ama bu bizim beklentilerimizin gerisinde kaldı. Bunun sebepleri arasında takımımızın istenilen sonuçları alamamasının ve sistemde yaşanan sıkıntılarında etkili olduğunu biliyoruz. Yaklaşık 3 aydan bu yana devam eden sezonluk kombine bilet ve Passolig satışı Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maçın ardından sadece yeni stadyum içerisinde yer alan gişelerden satışa devam edilecek. Henüz kombinesini almayan taraftarlarımıza son bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Alacakları kombine biletlerle hem takımımıza maddi anlamda destek vermiş olacaklar hem de tribünlerdeki yerlerini alarak bu desteklerini de devam ettirecekler. İnşallah takımımız da onların bu desteklerine alacağı sonuçlarla karşılık verecek” diye konuştu.