Trabzon’un eski milli Boksörü Gökhan Kazaz, Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Gökçeköy İlk ve Ortaöğretim Okulu’nda öğretmenlik yapıyor.

Boksör Gökhan Kazaz’ın antrenörü Nazım Dalkıran, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllülerinden oluşan grup, Şalpazarı’na bağlı Gökçeköy’e ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çeşitli kırtasiye malzemeleri ve okula spor malzemeleri hediye edildi.

Kazaz’ı görev yaptığı okulda ziyaret eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Sporcu hayatı boyunca her zaman efendi ve dürüst olan Gökhan şimdi çok sevdiği öğretmenlik mesleğini icra ediyor. Bizler burada Gökhan’a biraz olsun destek olmak istedik. Aynı zaman da Gençlik Merkezi üyelerimiz, gönüllülerimiz ile birlikte burada okuyan çocuklarımıza hediyeler verdik. Biliyorum ki bu köyden Gökhan kendisi gibi şampiyon bir sporcu çıkartacaktır” dedi.

Köyde öğretmenlik yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gökhan Kazaz, “ Şu anda öğretmen olmaktan çok mutluyum, çok asil bir görevi yerine getiriyorum. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı, Birdal Öztürk ve hocam Nazım Dalkıran’ın beni okulumda ziyaret etmesi en başta beni ve buradaki öğrencilerimi çok mutlu etti. Okula yapmış oldukları yardımdan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu, Gökhan Kazaz 1993 yılında başladığı boks sporunu 1998 ve 2000 yılları arasında Trabzonspor’da sürdürdü. 2002-2009 yılları arasında İngiltere’de profesyonel boks yapan Kazaz, beş kez Türkiye şampiyonu olurken, gençler kategorisinde Avrupa ikinciliği elde etti. Profesyonel olarak kariyerinde 14 maç yapan Kazaz, 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.