Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından, bordo-mavili kulüp daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ersun Yanal ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör Ersun Yanal ile görüşmelere başladı. Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na teknik adam konusunda tam yetki veren bordo-mavili yönetim, Ersun Yanal ismine sıcak baktı. Yapılan toplantıda Yanal ismi ön plana çıkarken, daha önce gündeme gelen Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam isimleri ise yapılan yönetim kurulu toplantısında gündeme gelmedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Torku Konyaspor ile oynanacak olan lig karşılaşması sonrası lige verilecek milli arada takımı yeni teknik direktöre emanet edecek. Yönetimin ilk sırasında Ersun Yanal ismi yer alırken, bordo-mavili kulübün tecrübeli teknik adam ile daha önce prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Karadeniz ekibi Yanal ile yapılacak olan görüşmelerin ardından kesin anlaşma sağlanması durumunda 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştıran Ersun Yanal’ın yakın zamanda Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasına takımın başında alt yapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu veya daha önce Hami Mandıralı ile yedek kulübesinde yer alan teknik direktör Cemil Canlalioğlu’nun çıkması bekleniyor.