TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda, sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'u konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısına farklı bir kadroyla çıktı.

Bordo-mavili takımda uzun süreli sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra durumları maç saatinde belli olacağı açıklanan Yatabare, Constant, Papadopoulos, Belkalem ve kaleci Fatih Öztürk forma giyemedi.

Teknik direktör Ersun Yanal, Carl Medjani ve Bosingwa'yı da ligde Eskişehirspor ile oynayacakları maç öncesi dinlendirerek kadroya dahil etmedi.

Yanal, A2 takımından genç oyuncu Mertcan Çam'ı da 18 kişilik kadroya alarak bu futbolcuya ilk kez A takımda forma verdi.

Bordo-mavili takımda, geçen hafta ligde Bursaspor ile deplasmanda oynanan ve 3-3 berabere biten maçtaki ilk 11'den sadece 2 futbolcu Manisaspor maçına  çıktı.

Karadeniz ekibinde, Bursaspor maçında ilk 11'de forma giyen Mehmet Ekici ve Mustafa Akbaş, Manisaspor maçının 11'inde de yer alan isimler oldu. 

- Kadın ve çocuklara ücretsiz

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla karşılaşmayı kadın ve 18 yaş altı taraftarlar ücretsiz olarak izledi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, maraton ve kapalı tribünün büyük bölümünü dolduran taraftarlar, takımlarına destek verdi.