TRABZON (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde yeni antrenörü Nenad Markovic ile çıkışa geçen Trabzonspor Medical Park, yarın sahasında konuk edeceği Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde TOFAŞ, Pınar Karşıyaka, Galatasaray Liv Hospital ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında olmak üzere son 4 karşılaşmasını kazanan Trabzonspor Medical Park'ın genel menajeri Nihat Mala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenerek ligde art arda 5. maçımızı kazanmak istiyoruz. Bunun için taraftarımıza ihtiyacımız var" dedi.

Mala, Avrupa kupası maçlarıyla yoğun bir programları olduğunu belirterek, "Üç günde bir maç oynuyoruz. Taraftarımız olmadan bunu iyi bir şekilde aşmamız zor. O yüzden yarın Hayri Gür Spor Salonu'nu 4 bin taraftarımızın doldurmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin play-off olduğunu ifade eden Mala, "Her galibiyet çok önemli. Play-off için adım adım yürümemiz gerekiyor. Trabzon da bir basketbol şehri olmaya aday. Taraftarımız bizi desteklediği sürece bu galibiyetleri almaya devam edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.