TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yakup Denizler ve Necati Yorgancılar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı ziyaret etti.

Karaman’da düzenlenen TFF C antrenör kursunun başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Karababa, “30 kursiyerimizin katılımı ile başarılı bir programı daha geride bıraktık. On gün süreyle teorik ve uygulama derslerden oluşan yoğun bir programın sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz belgelerini alarak kariyerlerine yeni bir sayfa açacak. Amacımız başarılı antrenörler yetiştirerek Türk futboluna katkı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Birçok konuda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kısacık’ta, “TFF-TÜFAD işbirliğiyle ilimizde düzenlenen TFF C antrenörlük kursu sonunda Türk futbolu adına başarılı antrenörler yetişeceğine inancım tamdır. Bu zamana kadar Konya’ya her kademede hizmet edinmeyi ilke edinen TÜFAD yönetimi en iyi şekilde hizmete devam ediyor. Bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya katkı sağlamaya her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, TÜFAD yönetimi tarafından günün anısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz’e plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.