MANİSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Turgutluspor'da kulüp başkanı Adnan Demirel, "Zaman çok az olduğu için kampa gitmeyeceğiz" dedi.

Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada lige verilen ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verildiğini ifade etti.

Henüz teknik direktör sorununu çözemediklerini kaydeden Demirel, tatile çıkan futbolcuların 25 Aralık'ta Turgutlu'da tesislerde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Kamp çalışmalarını tesislerde sürdüreceklerini belirten Demirel, şöyle konuştu:

"Zaman çok az olduğu için kampa gitmeyeceğiz. Kendi tesislerimizde ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İkinci yarı için önce teknik kadromuzu şekillendireceğiz ve sonra ilk yarıdaki eksik bölgelerimize gerçekten bize faydalı olabilecek en fazla 4 futbolcu transferi yapmayı planlıyoruz. Takımızda ve alt yapısında oynayan birkaç futbolcumuzla ilgilenen Süper Lig ekipleri var onlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Transferleri gerçekleştirirsek, ikinci yarı transfer mali tablomuzu oluşturmuş olacağız. Takımımıza destek için belediye başkanımızla görüşmelerimiz bu hafta sonuna kadar şekillenecek. Olumlu gelişmeler yaşayacağımıza inanıyorum."

Demirel, ilk yarıda aldıkları 20 puanın takım kadrosunu bilen kesim için iyi olarak değerlendirildiğini aktararak, "Eğer sabır edersek bu takım mutlaka başarılı olacaktır" dedi.