A Milli Takım ile Brezilya arasında 58 yıl aradan sonra Türkiye’de oynanan hazırlık maçında taraftarlar, Brezilyalı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Türkiye ile Brezilya arasında oynanan ve Sambacıların 4-0 üstünlüğü ile biten maçta Türk taraftarlar, Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar başta olmak üzere rakip takım oyuncularına da tezahüratlar yaptı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Neymar’ın attığı gol sonrası tribünleri dolduran binlerce taraftar Barcelona’lı yıldızı uzun süre alkışladı. Taraftarların bu ilgisine karşılık dünyaca ünlü futbolcu Neymar da tribünleri alkışladı.

TARAFTARLARDAN MİLLİ FUTBOLCULARA TEPKİ

Brezilyalı yıldız Neymar’ın attığı 4. gol sonrası santra yapan milli futbolcular ise taraftarlardan tepki alarak, tribünlerin protestosuna maruz kaldı. Karşılaşmanın 60. dakikasından sonra tribünlerin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i de protesto etmesi gözden kaçmadı.

Öte yandan oynanan hazırlık maçında tribünler renkli görüntülere sahne olurken, Türk ve Brezilyalı taraftarlar karşılaşmayı birlikte seyrettiler.