Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda 18 il, 25 kulüpten 128 bedensel engelli sporcunun mücadele ettiği Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Karaman Gençlik Spor Kulübü Bedensel Engelli yüzme sporcuları Neslihan Kılıçoğlu ve Salim İmren Türkiye 3.’sü olma başarısı gösterdi.

Şampiyona sonrası Karamana dönen başarılı sporcular antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Çelik, Yasemin Mortaş ve velileri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret ettiler. Başarılı sporcular desteklerinden dolayı İl Müdürü Kısacık’a teşekkür ederek “Bu başarıyı gerçekten çok çalışarak kazandık.  Karaman Gençlik Spor Kulübü olarak Türkiye çapında adımızı duyurduk. Bu başarıyı daha üst seviyelere çıkaracağımıza inancımız tam” diye konuştular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Kısacık ise;” Alanya’da gerçekleşen Türkiye Bireysel Yüzme Yarışlarında yarışların da aldıkları derecelerle göğsümüzü kabartan sporcularımızla bir kez daha gurur duyduk. Bu başarılar kolay kazanılmıyor. Sporcularımızı gösterdikleri mücadele ve yaşattıkları sevinçten dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum”