29 Mayıs-02 Haziran 2015 tarihleri arasında Okul Sporları faaliyet programında yer alan Badminton Küçükler(kız-erkek)Türkiye Birinciliği yarışmaları Karaman’da gerçekleştirilecek.

Karaman’ın ev sahipliğini yapacağı Küçükler Badminton Türkiye Birinciliği Şampiyonasında farklı illerden toplam 19 takım mücadele edecek. Şampiyonada erkekler kategorisinde Van, Muş, Bursa, Manisa, Malatya, Adıyaman, Erzincan, Amasya, Samsun, Ankara, İstanbul, Bursa, Ankara, Afyonkarahisar, Adana, Konya, Adana, Yozgat ve Kıbrıs. Kızlar kategorisinde ise, Bitlis, Van, Eskişehir, Bursa, Elazığ, Diyarbakır, Ordu, Artvin, Ankara, Bursa, Sakarya, İzmir, Kahramanmaraş, Osmaniye, Çorum ve Kıbrıs takımları mücadele edecek.

Karaman’da düzenlenecek olan Badminton Küçükler Türkiye Birinciliği yarışmalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirten Kısacık, "Şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor organizasyonları almaya devam edeceğiz. 29 Mayıs-02 Haziran 2015 tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilecek olan Badminton Küçükler Türkiye Birinciliği yarışmalarına tüm Karamanlı sporseverleri davet ediyoruz” şeklinde konuştu.