İlk Yarısı golsüz biten maçta Belediyespor 2. Yarıda Cihan ve Adil’in ayağından kazandığı 2 golle Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunu geçti.
Karaman Belediyespor bu galibiyet ile lig için de umut verdi.
         Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda Karaman temsilcisi Belediye Spor karşılaştığı Kayseri Şekerspor'u  2-0 mağlup ederek 2. Tura adını yazdırdı.
         Kemal Kaynaş Stadında oynanan karşılaşmada ilk yarıda taraflar gol kaydedemezken, tek önemli pozisyon temsilcimiz Karaman Belediye Sporun 29. Dakikada kullandığı korner atışında topu önünde bulan  Çetin’in şutu kalecide kaldı ve ilk yarı golsüz berabere kapandı.
        Maçın 2. Yarısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Karaman Belediye Spor 50. Dakikada orta sahadan gönderilen derinleme pas ile buluşarak kaleci ile karşı karşıya kalan Cihan Kutan plase bir vuruşla Karaman Belediye Sporu 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
        Maçın 78. Dakikasında ise orta alanda çok iyi pas trafiği yapan Karaman Belediye Spor Adil Arıcı ceza sahasına girerek kalecinin sağından topu ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi.
         Karşılaşmada başka gol olmayınca Karaman Belediye Spor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura adını yazdıran taraf olurken, ortaya koyulan futbol bu hafta sonu başlayacak olan lig için de umut verdi.