PTT 1. Lig ekibi Orduspor’un Başkanı Nedim Türkmen, Yalova’da takım ve geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sezona kötü başladıklarını ifade eden Türkmen, mor-beyazlı ekipte 6. yılını geçirdiğini ve istifa yada kongre kararı almayı düşünmediğini söyledi.

Ligin 7. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın oldukça zor olacağını belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, “Sezona çok kötü başladık. 5. haftanın sonunda 3. teknik heyet oldu. Sakatlıklar oldu. Son dakikada lisan çıkartabildik. Ama geçen yıldan daha güçlü bir kadromuz var. Bu sakatlar iyileştiğinde ve takım fizik gücüne kavuştuğunda tekrar güzel günleri yakalayacağımızı düşünüyorum. Osmanlıspor maçı zor bir maç olacak. Elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

"SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ"

İHA muhabirinin “İstifa yada kongre kararını düşünüyor musunuz” sorusunu cevaplayan Türkmen, ”Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı, ’Siz transfer tahtasını açın ben gerekeni yapacağım’ dedi. Şimdide yapmaya devam ediyor. Kötü gidiş olduğunda bırakmak tamamen yüzüstü bırakmak anlamına geliyor. Ben Orduspor’da 6. yılıma girdim. Bir çok şey yaptık, Süper Lig’e çıkardık. Orada 2 yıl oynadık. Çok önemli şeyler yapmaya çalıştık. Bunların ortadan kalkmaması gerekiyor. Biz bırakacaksak bile bunları daha yukarılara taşıyacak bir gruba bırakmamız gerekiyor. Bu anlamda bırakıp gidiyorum demek şu ana kadar yaptıklarımızın inkarı olur. Dolayısıyla şu ada böyle bir düşüncemiz yok. Sonuna kadar devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.