Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, hafta sonu oynayacakları İstanbul Başakşehir maçından galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, devre arasında transfer yapmayı düşündüklerini söyledi.

Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Şu an Cem Can, Mandjeck bizlere katıldı. Genel anlamda bir sakatımız yok. Cem Can veya Mandjeck maça çıkabilir. Bu hafta Murat Yıldırım kart cezalısı. Kim iyiyse onunla maçı oynayacağız" diye konuştu.

Tütüneker, Başakşehir deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayarak, "Başakşehir en az gol yiyen takımlardan biri. Biz de onları zor durumda bırakmaya çalışacağız. Genel anlamda Fenerbahçe maçında takımımız iyiydi. Pozisyonları değerlendirebilseydik belki puan alabilirdik. Maç bir penaltı ile neticelendi. Artık önümüze bakıyoruz. İlk yarı 3 maçımız var. En az 1 galibiyet almamız lazım" şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Tütüneker, "Devre arasına girdikten sonra birkaç transfer yapmayı düşünüyoruz. Takviye yapmamız lazım. Onun haricinde Başakşehir maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bir an en evvel 3 puan alıp önümüze bakmamız lazım. Takımı daha arzulu, istekli hale getirmek için çaba harcıyorum" ifadelerini kullandı.