İlimizde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Karaman'da ilk defa düzenlenen U 13 Şampiyonası oynanan 2. maçı ve ödül töreni sonrası sona erdi.

Şampiyonayı 50 gol atıp kalesinde sadece 4 gol gören 1905 Aslanlar takımı 1. olarak kupayı kaldırdı. Şampiyona Yunuskent Spor sahasının da, Kazım Nas Spor Kulübü ile Yunuskent Spor arasında oynanan 2. maçı sonrası sona erdi. Çekişmeli geçen müsabaka da rakibini yenen Kazım Nas Spor Kulübü oldu.

Maç sonrası ödül törenine geçilirken, oyuncuların, teknik adamların birbirlerini tebrik ederek kucaklaması sporun rekabetin, çekişmenin yanında, dostluk ve arkadaşlığın da ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi oldu.

Ödül töreninde konuşan  Karaman ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) yetkilisi Yaşar Çalışkan turnuva sonunda  4 takımı da şampiyon olduklarını söyledi. Çalışkan konuşmasına şöyle devam etti:'' 4 takımımızı da şampiyon ilan ettik zira U 13 Ligini ilk defa Karaman'da oynattık. Buarda 80 sporcumuzla bir o kadar da aileleriyle birlikte yaklaşık 45 gündür süren ligimiz sona erdi. Ödül vermemiz için bir sıralama yapmamız gerekiyor. Yoksa Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizim nazarımızda hepinizi birinci olarak görüyoruz,''dedi.

Maç sonrası 1453 Karamanspor, 89 Karamanspor, Yunuskentspor ve şampiyona olan 1905 Aslanlar kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon olan takım 1905 Aslanlarspor teknik patronları Yunus Aydın ile birlikte yağan yağmura rağmen uzun süresi sahada fotoğraf çektirip eğlendiler.