Karaman'da U-15 Ligi, 2015 - 2016 sezonu oynanan baraj maçı sonrası tamamlandı. 6 hafta boyunca oynanan müsabakalar sonunda 1905 Aslan Spor ile Bifa Başak Spor’un puan ve averajları aynı olması nedeniyle statü gereği baraj maçı yaptılar. Bugün oynanan baraj maçı sonrası 1905 Aslan Spor, Bifa Başak Spor karşısında oynadığı iyi topu ile 2-0 galip oldu. 2-0 ile sonuçlanan maç sonrası 1905 Aslan Spor birinci, Bifa Başak Spor ikinci, Karaman Belediye Spor üçüncü oldu.

Birinci olan 1905 Aslan Spor’a ve oyuncularına kupa ve madalyalarını Karaman ASKF Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Genç takdim etti. İkinci olan Bifa Başak Spor’a ve oyuncularına kupa ve madalyalarını Karaman Kamu Hastaneler Birliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, üçüncü olan Karaman Belediye Spor’a ve oyuncularına ise kupa ve madalyalarını Karaman Emniyet Müdürü Çevik Şube Komiseri Cemal Şen takdim etti.

U15 Ligi’nin en centilmen takımı olan Yunuskent Spor’a ise kupasını müsabakalara katılan takım antrenörleri ve Karaman Spor İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan verdi. Hatıra fotoğrafı sonrası ödül töreni sona erdi.

Tunahan YILDIRIMER