4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali, dövüş sporlarını sevenlerin ilgi odağı oldu. İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen 4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali’ne 63 ülke katılım sağladı.

15 farklı branşın yer aldığı turnuvada bin 500 sporcu kıyasıya rekabet etti. Bu organizasyonda Hapkido takımı da branşın tanıtımını muhteşem bir gösteriyle gerçekleştirdi.

Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Hankido-Kumdo-Hankumdo-Kunmudo-Sunmudo Spor Branşları ve Avrupa & Ortadoğu Hapkido Mücadele Sanatları Derneği (EHMAA) Başkanı K.Muzaffer Ilıcak, As Başkan Ahmet Kerim Kulçak ve Teknik Direktör Fehmi Özdemir ile birlikte sporcuları kutlayarak Hapkido branşının yurdumuzda çok daha iyi yerlere geleceğinin bilgisini verdi.

Ulusal Hapkido Takımı, gösteri ve müsabaka takımı olarak iki grupla organizasyonda yer aldı. Gösteri takımının sergilediği performans seyircilerden büyük alkış aldı.

4. Dünya Mücadele Sanatları Festivali’nde yer alan Hapkido sporcularının isimleri ise şöyle:

Gösteri Takımı: "Ahmet Rasim Yılmaz, Barış Kulçak,Tolga Tarhan, Tuba Tarhan."

Müsabaka Takımı: "Hidayet Akın, Hakan Yılmaz, Yakup Yalçın, Onur Altan, Emirkan Çelik, Cihad Erdoğdu, Abdullah Taha Özdemir, Büşra Akyürek, Senanur Aydın, Fatma Yazıcı."