Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye genelinden 180 öğrenci ile 30 antrenörün ve konusunda uzman Amerikalı antrenör ve sporcuların katılımı ile gerçekleşen Uluslar arası Basketbol Eğitim kampı Afyonkarahisar ilindeki Kocatepe Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirildi. İlimizi temsilen 10 sporcu ve 2 antrenör ile kampa katılan 12 Dev Adam Basketbol Okulu ilimize geri döndü. 
Kamp ile ilgili bilgiler veren Antrenör Coşkun Beyaz çok yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini günlük yaklaşık 8 saat antrenman yapıldığını Amerika’dan gelen antrenörler ile yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti.
  Kampa katılan diğer antrenör Mehmet Dinçer ise kampta Karaman ilini en iyi şekilde temsil ettiklerini bizlere bu kampa katılma imkânını tanıyan Türkiye Basketbol Federasyonuna teşekkür ettiklerini belirterek, kampta toplam beş gün içerisinde 2 kez günün oyuncusunun Karaman ilinden seçildiğini belirtti. Ayrıca Melisa Topal isimli sporcunun kamp içerisinde 180 sporcu içerisinden seçilerek İstanbul’da yapılacak bir üst kampa katılma hakkı kazandığını belirtti.
Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenmanlarını yaz ve kış dönemi olarak devam ettirmektedir. Karaman ilimizde Türkiye Basketbol Federasyonu ayrıcalığı ile basketbol eğitimi almak isteyen tüm öğrencileri antrenmanlara davet eder başarılarımızın hızla devam edeceğini belirtmek isteriz…

Kampa Katılan Sporcular
Antrenör: Coşkun BEYAZ
Antrenör: Mehmet DİNÇER

1. Melisa Topal
2. Berkecan Yıldırım
3. Yunus Emre Uyar
4. Yusuf Çelikkıran 
5. Beyza Yavuz
6. Şermin Kızık
7. Kerem Büyükzengin
8. Emirhan Gülhan
9. Yiğit Can Bebek