Samsunspor Yönetim Kurulu, Nijeryalı oyuncu Aminu Umar’ın kaçmasıyla ilgili kulüp avukatı ve kulüp menajerinin görevine son verdi.

Samsunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Nijeryalı oyuncumuz Aminu Umar konusuyla ilgili gelişmeler neticesinde kulüp avukatımız Çağlar Akoğlu ve kulüp menajerimiz Fatih Tiryaki’nin görevine yönetim kurulu kararıyla son verilmiştir” denildi.

SAMSUNSPOR’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Saat 16.00’da yapılan çalışma oldukça neşeli başladı. Takım 4’erli gruplara ayrıldı. Guruplar el ele tutuşup topu sektirerek kovalara atmaya çalıştı. Bu çalışma sırasında ilginç görüntüler oluştu. İdman taktik ağırlıklı çalışmayla son buldu. Hafif sakatlığı bulunan Hasan Kılıç takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kırmızı-beyazlı takım yarın son idmanını yaparak akşam saatlerinde İzmir’e uçacak ve karayoluyla Manisa’ya geçerek konaklayacağı Manisa Anemon Otel’e yerleşecek.

KALECİ ERKUT AMELİYAT OLDU

Samsunspor’un sporcularından kaleci Erkut Özkan, Medicana Hastanesi’nde ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldu. Prof. Dr. Yılmaz Tomak tarafından yapılan ve başarılı geçen ameliyat sonucunda Erkut Özkan, bir gün hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak. Genç kaleciyi Alt Yapı Koordinatörü Osman Özel, alt yapı antrenörleri ve takım arkadaşları ziyaret etti.