Voleybol Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası’nı Vakıfbank kazandı. Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen kaptan Gözde Sonsırma, "3. sette efsane bir dönüş yaşadı" dedi.

Vakıfbank takım kaptanı Gözde Sonsırma, güzel bir karşılaşma olduğuna değinerek, "3. sette 5 sayı geri düştük. Ben de kızlara ’buradan geri dönersek daha efsane olur’ dedim. Onlar da sağolsun beni kırmadılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sezona iyi başladık. Bu maçın pek bir anlamı yok. Sadece süper kupayı almak bizim için çok sevindirici oldu" ifadesini kullandı.

Vakıfbank’ın tecrübeli oyuncusu Bahar Toksoy ise, önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirtek, "Bu maç önemli bir maçtı. Rakibimiz Fenerbahçe çok güçlü bir rakip. Sezon içerisinde yapacağımız maçlar öncesinde gösterge oldu bu maç bizim için. Mutluyuz ve geri dönüşümüzde çok iyi oldu, son sette. Demek oluyor ki takım oyununu iyi oynuyoruz. Bizim birbirimize alışma dönemimiz. İnşallah daha iyi olacak" dedi.

Fenerbahçe Grundig’in tecrübeli oyuncusu Eda Erdem Dündar ise maç sonu değerlendirmesinde, "Maçın geneline baktığınız zaman servis karşılamada ve blokta sıkıntılar yaşadık. Bu da sonuca etki etti. Son sette açık ara 6 sayı öndeyken seti verdik. Rakip takım çok uzun zamandan beri birlikte oynayan bir ekip. Bizim takım ise daha yeni bir ekip. Daha sezon başı, yeni gelen oyuncularımız ve milli takımdan gelen oyuncularımız var. Gönül isterdi ki kupayı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapalım" diye konuştu.