Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol il temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 22 takım katıldı.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, Ziraat Bankası ile Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi takımları arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Ziraat Bankası, turnuvanın şampiyonu oldu, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Gençlik Spor A Takımı üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı açıklamada, amaçlarının kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi olduğunu söyledi.

Turnuvanın güzel maçlara sahne olduğunu belirten Kısacık, "Maçlarımızda dostluk ve kardeşlik içinde çekişmeler yaşandı. Kurumlar arasında kaynaşma için önemli bir organizasyondu. Finalde şampiyon olan takımı tebrik ediyorum. Bu tür turnuvaları devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kurumlar arası voleybol turnuvasında birinci olan takım olan Ziraat Bankasına kupayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Ramazan Bektaş verirken ikinci olan takıma Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, üçüncülük kupasını voleybol il temsilcisi Ali Sak verdi.