Bursaspor’un milli futbolcusu Volkan Şen, A Milli Takım’a tekrar çağrılmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Volkan Şen, A Milli Takım’ın Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. A Milli Takım’a tekrar çağrıldığı için mutlu olduğunu belirten Volkan Şen, "Özellikle Fatih Hocam’a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

"ÖNEMLİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLACAK"

Başarılı futbolcu, Brezilya ile oynanacak hazırlık maçını değerlendirerek, "Dün akşam kampa katıldık. Bugün ilk antrenmanımıza çıkacağız. Arkadaşlarla çok fazla sohbet etme şansımız olmadı. Bizim açımızdan önemli bir hazırlık maçı olacak. Sonucu çok önemli olmasa da oynayacağımız futbol bizim için çok önemli. Önümüzde Kazakistan maçı var. Kazakistan maçı öncesinde güzel bir hazırlık maçı olacak. Burada eksikliklerimizi hatalarımızı görüp, Kazakistan maçında en iyisini yapmak ve güzel bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

"SAHADA EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUM"

Bu sezonun kendisi için çok iyi başladığını ifade eden Şen, "Sahada iyi işler yapıyorum. Bunda Şenol Hoca’nın da etkisi var. Bursaspor büyük bir camia. Ben de hocanın verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirip sahada en iyisini yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"BU DURUM BİZE YAKIŞMIYOR"

Volkan Şen, A Milli Takım’ın EURO 2016 eleme grubu maçlarında aldığı kötü sonuçlarla ilgili ise, "Milli Takım çok iyi futbolculardan kurulu, kaliteli futbolculara sahip. İyi futbol oynayıp sonucunu alamadığımız maçlar oldu. Bundan sonra telafisi olmayan maçlar var. Önümüzde Kazakistan maçı var. Bu maçta hem iyi oynayıp hem de iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bu durum bize yakışmıyor. İyi bir sonuç alarak, iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı.