19-20 Ocak 2014 tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye minikler, yıldızlar ve gençler bay-bayan Wushu şampiyonasında sporcularımızdan büyük başarı.

19-20 Ocak tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye minikler, yıldızlar ve gençler bay-bayan Wushu şampiyonasına, Wushu il temsilcimiz İsmail Çelik ve Wushu antrenörümüz Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde katılan sporcularımız aldıkları başarılı sonuçlarla ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan Erdem Çelik Dao Shu kategorisinde 2002-2005 erkeklerde birinci olurken, bayanlarda Edanur Çelik ise dördüncü olmuştur. 

Sanda Wushu kategorisinde yarışan diğer sporcularımız ise 52kg da Hakkı Talha Akşen ve 60kg da Mustafa Said Durgun, Türkiye Wushu şampiyonasında gösterdikleri mücadele ve performansla ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.
Şampiyona sonrası ilimize dönen sporcularımız, Wushu İl temsilcimiz İsmail Çelik ve Wushu antrenörümüz Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz O.Selçuk Akbaş’ı ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akbaş ise, ‘’Kendileri minik, yetenekleri büyük sporcularımızın Türkiye Wushu şampiyonasında göstermiş oldukları performans ve aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.