19-20 Ocak 2014 tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında küçük erkeklerde birinci olan Erdem Çelik Milli Takım Kampına davet edildi.

19-20 Ocak tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye minikler, yıldızlar ve gençler bay-bayan Wushu şampiyonasına, Wushu il temsilcimiz İsmail Çelik ve Wushu antrenörümüz Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde katılan sporcularımız aldıkları başarılı sonuçlarla ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan Erdem Çelik Dao Shu kategorisinde 2002-2005 erkeklerde birinci olarak Milli Takım kampına gitme başarısını elde etmiştir.

Wushu Antrenörümüz Kadir Sefa Bayraktar yaptığı açıklamada, ‘’ Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençlik merkezinde başlayacak olan 5. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası 1. hazırlık kampına 9-12 yaş erkeklerde sporcumuz Erdem Çelik davet edilmiştir. Sporcumuza yapılan bu onursal davet bizleri mutlu etmiştir. Sporcumuz azmi ve yetenekleriyle ülkemizi Uluslararası Arenada en iyi şekilde temsil edecektir ’’ diye konuştu.