Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalovaspor-Çiftlikköy Belediyespor arasında oynanan Yalova derbisinde verdiği prim sözünü tutarak, yeşil kırmızılıların 17 Aralık Çarşamba günü yaptığı antrenmanda 200’er lirayı futbolculara dağıttı.

Yalova Süper Amatör Küme’nin 10. haftasında Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor karşı karşıya gelmişti. Maç öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yeşil kırmızılı ekibin soyunma odasını ziyaret ederek 200 TL’lik prim sözü vermişti. Başkan Salman, prim sözünü tutmak için bugün saat 16:00’da Yalovaspor antrenmanına gelerek oyuncuları önce tebrik etti, ardından prim sözünü tutarak 200’er lira dağıtarak tuttu. Salman, idman sonrasında futbolculara baklava ikram etti.

Yalovaspor teknik heyet ve futbolcularını tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Uzun yıllar sonrasında Yalovaspor’un bu kadar iyi oynadığına şahit oldu. Yalovaspor bu ilin en köklü takımıdır. Yeri buralar değildir. Elimizden geldiğince Yalovaspor’umuzu daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Çiftlikköy Belediyespor karşısında alınan galibiyetten ötürü teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederim” dedi.