Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilecek Masa Tenisi Minikler A Grup Yarışmalarına 7-9 Kasım 2014 tarihleri arasında Yalova ev sahipliği yapacak.

Yalova’nın erkeklerde 3, kızlarda ise 1 takımla mücadele edeceği şampiyonada erkeklerde 30, kızlarda 30 olmak üzere toplam 60 takım mücadele edecek. 2 gün sürecek müsabakaların ardından kızlarda ve erkeklerde ilk 8’e girecek ekipler, ilerleyen günlerde açıklanacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

Yalova Belediyespor ve Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Bayram Ali Yıldız, müsabakada Yalova’yı en güzel şekilde temsil edeceklerini, ev sahibi olarak şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yalova’daki şampiyonada mücadele edecek takımlara başarılar dileyen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Milli takım antrenörümüzün ve sporcularımızın geçmişte göstermiş olduğu başarılardan dolayı bu şampiyonadan beklentilerimiz büyük. Sporcu ve antrenörlerimize güveniyorum. Yalova’ya gelecek olan takımlara da başarılar diliyorum” dedi.