Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) A Grubunda mücadele eden Yalova VİP Gençlikspor Amerikalı oyuncu Raven Gray ve Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişen Burcu Erbaş’ı kadrosuna kattı. 2014-2015 sezonu sonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligine çıkmak isteyen Yalova temsilcisi 2 yeni oyuncuyu transfer etti.

Amerika’da Appalachian State Universty takımı ve 2013-2014 sezonunda VİP Gençlikspor’da forma giyen 1990 doğumlu ve 165 santimetre boyunda ki oyun kurucu Gary yeni sezonda da Yalova ekibinin rotasyonuna katıldı. Yalova VİP Gençlikspor’un bir diğer transferi Burcu Erbaş ise son olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giymişti. Fenerbahçe alt yapısından yetiştikten sonra Sarı Lacivertli ekibin formasını terleten 1988 doğumlu oyuncu birer kez Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Kupası, Türkiye lig şampiyonluğu, Yıldız ve Küçük Bayanlar İstanbul Şampiyonluğu, 2 kez gençler Türkiye 2.’liği yaşadı. Guard pozisyonunda oynayan Erbaş kariyerinde Adana Aski, Edremit Belediyespor, Orman Gençlik, Harran Üniversitesi’nde forma giydi. Genç oyuncu geçen sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nda Bursa ekibinin forması altında 9,3 sayı, 3.5 ribaunt ve 3,1’lik asist ortalaması tutturmuştu.

Hedeflerinin play-offa kalmak olduğunu belirten Yalova VİP Gençlikspor başantrenörü Murat Yapıcı, ”Transfer sezonu içerisinde 2 oyuncuyu daha kadromuza katarak hem rotasyonumuzu güçlendirdik hem de kalitemizi arttırdık. Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubunda play-offları hedefliyoruz. Yeni transferlerimizden Amerikalı oyuncu Raven Gray geçen sene de bizle mücadele etti. Burcu Erbaş ise kalitesi belli. Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişti ve önemli takımlarda forma giydi. 2 transferinde takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.