Türkiye Kadınlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Yalova VİP Gençlikspor’un başantrenörü Murat Yapıcı, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçının değerlendirmesini yaparken, ilk yarının son haftasında oynayacakları Dinçspor maçının önemine değindi. Son 4 maçtır kondisyon sorunu yaşadıklarını belirten Yapıcı, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçında da aynı sorunun ortaya çıktığını ve 3. Periyottan sonra oyunun koptuğunu söyledi. Dinçspor maçının hedef maç olduğuna belirten yapan deneyimli koç, Bursa’da rakibini yenmek için sahaya çıkacaklarına vurgu yaptı.

Yalova VİP Gençlikspor’un başantrenörü Murat Yapıcı," Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşmamızda olağan oldu ve ilk iki periyot kafa kafaya giden maç üçüncü periyotla birlikte kondisyon zaafımız ortaya çıktı. Rotasyonumuzda ki belirli oyuncularda baş gösteren kondisyon sorunu savunmada hatalar yapmamıza neden oldu. Üçüncü periyotun ardından maç koptu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni kutluyorum" dedi.

"Dinçspor maçı bizim için önemli”

Şuana kadar 4 mağlubiyet 2 galibiyet aldıklarını belirten tecrübeli antrenör,” Dinçspor bizim için hedef maçı. Geride kalan 6 maçta yaptığımız hataları yapmayıp rakibimizi yenmek istiyoruz. Play-offlar için bizim için büyük önem taşıyor. Kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.