KONYA (AA) - Basketbol Süper Ligi takımlarından Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün başantrenörü Aziz Bekir, yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşadıklarını, sezona hazır olmak için tüm oyuncularının özveriyle çalıştığını belirtti.

Bekir, kulübün internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, ev sahibi oldukları Torku Cup'ın kendileri için önemli bir sınav olduğunu bildirdi.

Takımın yavaş yavaş oturduğunu ve bu süreçte birtakım değişiklikler yaşayabileceklerini vurgulayan Bekir, şöyle devam etti:

"Ligin başlamasına 10 gün kaldı. Bu süreçte ev sahipliği yapacağımız hazırlık karşılaşmaları bizim için çok önemli. Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşıyoruz. Sezona en hazır şekilde başlamak için tüm oyuncular özverili şekilde çalışıyor."

- "Tucker'dan beklentimiz büyük"

Bekir, takımın yeni transferlerinden Clay Tucker'ın önemli bir skorer olduğuna değindi.

Sezon öncesi yaptıkları hazırlık maçlarında skor sıkıntısı yaşadıklarına işaret eden Bekir, "Bu sorunumuzu gidermek için de son iki sezonunu Türkiye'de geçiren Clay Tucker'ı kadromuza dahil ettik. Tucker'ın potansiyelini biliyoruz ve sezon içinde kendisinden beklentimiz büyük olacak" ifadelerini kullandı.