SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşmasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Medicana Sivasspor, devreyi 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Lige iyi başlayamayan ve geride kalan 16 haftada 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 14 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, güçlü rakibi Fenerbahçe'yi yenerek, devre arasına moralli girmeyi hedefliyor. 

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda Elazığspor, geçen sezon Gaziantepspor, bu sezon da Sivasspor'un başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 12 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Okan Buruk'un ekipleri, "İstanbul'un üç büyükleri"ne karşı 2 beraberlik alabildi, 10 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Kırmızı-beyazlı ekibin başında ligin 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Buruk, takımının Fenerbahçe'yi yenmesi halinde "Üç büyükler"e karşı ilk kez galibiyet sevinci yaşayacak.

Sivasspor'da, sakatlıkları nedeniyle orta saha oyuncusu Adem Koçak ve forvet Jerenimo Barrales, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.