SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda dün Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Medicana Sivasspor'un galibiyet hasreti 15. maçta da sonlanmadı.

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 15 lig maçında da 3 puan alamadı.

Sergen Yalçın ile sezona kötü bir başlangıç yapan, ligde sıkıntılı günler geçirmesi nedeniyle geçen haftaki 2-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinin ardından teknik heyette kan değişikliğine giden Medicana Sivasspor, yeni teknik direktörü Okan Buruk'la çıktığı ilk sınavını geçemeyerek galibiyete yine hasret kaldı.

 

- 10 maçta 6 puan topladı 

 

Ligdeki ilk maçında sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan "Yiğidolar", Eskişehirspor deplasmanında ise rakibine 4-2 yenilerek farklı bir mağlubiyet aldı. Osmanlıspor ile sahasında 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor deplasmanından 1 puanla döndü.

Evinde Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Sivas temsilcisi, Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İç sahada Mersin İdmanyurdu ile 2-2 beraberliği bozamayan Medicana Sivasspor, Kasımpaşa deplasmanında rakibine 2-1 mağlup oldu. Sahasında Trabzonspor'a 2-0 kaybeden kırmızı-beyazlılar, ligin 10. haftasında da dün Bursaspor'a rakip sahada 1-0 yenilerek galibiyet hasretine son veremedi. 

Kötü gidişatını sürdüren Medicana Sivasspor, ligde bu sezon çıktığı 10 maçın 4'ünden mağlubiyetle, 6'sından ise beraberlikle ayrılarak 6 puan toplayabildi. Geride kalan periyotta rakip fileleri 10 kez havalandıran "Yiğidolar", kalesinde ise 16 gole engel olamadı.