SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren Medicana Sivasspor, dün deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Gaziantepspor'a karşı deplasmanda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmadan Aatif Chahechouhe, Kadir Bekmezci ve yeni transfer İbrahim Akın'ın golleriyle 3-1 galip ayrılan Yiğidolar, puanını 17'ye çıkarttı.

Bu skorla ligde maç fazlasıyla 14. sıraya kadar yükselen kırmızı-beyazlı ekip, hem bir nebze olsun rahatladı hem de taraftarının yüzünü güldürdü.

Deplasmanda daha önce ligin 10'uncu haftasında Balıkesirspor'u 3-1 mağlup eden Medicana Sivasspor, ikinci dış saha galibiyetini de aynı skorla elde etti.

 

- Sergenli Sivasspor, Gaziantep ekiplerine puan vermedi 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve başlamasının ardından Gaziantep ekipleriyle 3'ü Ziraat Türkiye Kupası'nda, 1'i Süper Lig'de olmak üzere 4 kez karşılaşan Sivasspor, bu maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Kupada A Grubu'nda rakibi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ve 2-1, Gaziantespor'u ise 2-0 mağlup eden Sergenli Sivasspor, Gaziantepspor ile ligde oynadığı maçı da 3-1 kazanarak Gaziantep ekiplerine karşı galibiyet serisini sürdürdü.