SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un takım kaptanları Adem Koçak ve Kadir Bekmezci, yeni teknik direktörleri Sergen Yalçın ile başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Koçak ve Bekmezci, kulübün resmi yayın organı Sivasspor dergisine açıklamalarda bulundu. Koçak, sezona iyi başlamadıklarını ve teknik direktör Roberto Carlos ile yollarının ayrıldığını hatırlatarak, "Roberto Carlos ilk geldiği zaman hepimizde çok büyük bir heyecan vardı, futbolcu grubu olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Geçen sene de takım olarak çok başarılı olduk ama bu sene bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Neticesinde hocamız ayrılmaya karar verdi. Gitmesine üzüldük ama futbolda bunlar var" ifadesini kullandı.

Her şeyi unutup Sivasspor'u sahada en iyi şekilde temsil etmeye odaklandıklarını aktaran Koçak, şunları kaydetti:

"Şimdi yeni bir hoca geldi. Futbolu ve Türkiye ligini çok iyi biliyor. Daha önce yapmadıklarımızı bize yaptırmaya çalışıyor. Sergen Yalçın ile başarılı olacağımıza inanıyorum. İlk yarıda kaybettiğimiz puanları ikinci yarıda telafi edeceğiz. Sivasspor, gerçekten iyi bir takım, iyi bir futbolcu grubu var. Futbolcular olarak bunun farkındayız."

Taraftarlardan kendilerini desteklemelerini isteyen Adem Koçak, kötü günlerin geride kaldığını, sezonu alınlarının akıyla bitireceklerini ifade etti.

 

- Kadir Bekmezci

Takım kaptanlarından Kadir Bekmezci de sezona başlamadan önce hedeflerinin çok yüksek olduğunu ancak lige iyi başlangıç yapamadıklarını belirtti.

Bu sürecin sonunda teknik direktör değişikliğine gidildiğini hatırlatan Bekmezci, şunları kaydetti:

"Roberto Carlos ile çalışmak gerçekten çok güzeldi. Böyle büyük bir isimle çalışmak, her futbolcuya nasip olmaz. Carlos, ilk geldiğinde çok büyük bir heyecan vardı. Herkes daha motiveydi. Neticesinde ilk sezonu çok güzel geçirdik. İkinci sezon bunun üstüne koymak istiyorduk ama maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi. Daha önce de söylediğim gibi çok şanssız maçlar oldu. Bunlar da takıma kötü anlamda yansıdı. Hocamız ayrıldı ve Sergen hocamız geldi. Onunla yeni bir heyecan başladı açıkçası. Sergen hoca, çok tecrübeli ve ligi bilen bir isim. İlk yarıda kaybettiğimiz puanları ikinci yarıda telafi edeceğimize inanıyorum."

Bu sezon taraftarı çok üzdüklerini belirten Bekmezci, taraftarın desteğiyle puan cetvelinde yukarılara doğru çıkmak istediklerini ifade etti.