SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında Galatasaray'ı ağırlayacak Medicana Sivasspor'da futbolcular ve teknik heyet karşılaşmaya odaklandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da tamamlayarak pazartesi günü kente gelen kırmızı-beyazlı ekip, hafta boyunca Galatasaray maçı için yoğun tempo uyguladı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Medicana Sivasspor, bu akşam basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. 

Kırmızı-beyazlı ekipte, yeni transferlerden forvet Beykan Şimşek kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. 

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

 

- Bilet satışları sürüyor

 

Medicana Sivasspor-Galatasaray maçının bilet satışlarının sürdüğü belirtildi. Biletler, VIP tribün için 95, maraton tribün için 70, kale arkası havuz, kale arkası gar ve misafir tribün için de 37 liradan satılıyor. 

Geçen sezonun 34. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor maçında taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bu karşılaşmayı maraton tribünden takip eden taraftarın Passolig kartlarının bir maçlığına bloke edileceği ve bu taraftarların Galatasaray maçına giremeyecekleri bildirildi.