08 Mart 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yıldızlar masa tenisi müsabakaları 15 okuldan 80 öğrencinin katılımı ile Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu müsabakalarda öğrenciler okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek için ter döktü.

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Yıldız Erkekler kategorisinde Zübeyde Hanım Ortaokulu Birinci, Yunus Emre ortaokulu İkinci, Özel Başarı Ortaokulu Üçüncü, Maraşal Mustafa Kemal Ortaokulu Dördüncü olurken, yıldız kızlarda ise birinciliği Göktepe YİBO, ikinciliği Özel Başarı Ortaokulu, üçüncülüğü Ayrancı YİBO, dördüncülüğü ise Yüzüncü Yıl Ortaokulu elde etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Vedat Akyar, Okul Sporları İl Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Nilgün Çetiner tarafından verildi.

Yapılan ödül töreninin ardından konuşan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği’ne katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Müsabakalarımız tam anlamıyla çok heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takımlarımız yakın bir zamanda federasyonumuz tarafından düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Takımlarımıza şimdiden katılacakları şampiyonada başarılar diliyoruz” diye konuştu.