Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden ekibimiz Karaman Belediyespor, ligin ikinci devresinin ikinci maçında lig sonuncusu Kayseri Kocasinan Şimşekspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz Hafta Kazım Nas’ın istifasıyla değişime giden Belediyespor yönetimi, taze kan olarak takımın başına getirdiği Necati Yorgancılar’la çıkış yakalamak istiyor.

Takımla birlikte çalışmaya başlayan Yorgancılar, Belediyespor’un hak ettiği yerlerde olacağını ifade ederek şunları söyledi: “Şehrimizi bölgesel ligde temsil eden Belediyespor’u hak ettiği yerlere getirmek için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Oyuncularım ve ben bütün maçlara puan ve puanlar almak için çıkıp, terimizin son damlasına kadar savaşacağız. İlimizi temsil eden bu şerefli formanın önemini biliyoruz ve bu hassasiyetle maçlara hazırlanıyoruz. Yönetim, teknik heyet ve Karamanlı hemşerilerimiz tek yumruk olup inşallah Belediyesporumuzu hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi. Yorgancılar bu hafta oynanacak olan Kocasinan Şimşekspor maçının önemine değinerek, galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti. Rakibinin puan kaybetmeye tahammülünün olmadığını ifade eden Yorgancılar, “Rakibimiz Kocasinan Şimşekspor ligden düşme potasında. Sonuç olarak puan için ellerinden geleni yapacaklar. Ama biz daha güçlü bir ekibiz. Kendi sahamızda, taraftarımızın önünde üç puanı alarak üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz.” dedi.

03 Şubat Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleşecek olan maç 13.30’da başlayacak. Tüm hemşerilerimiz davetlidir.