Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi temsilcimiz Yunus Emre Spor Basketbol Takımı bugün evinde namağlup rakibi Nallıhan Spor'u konuk etti. 

Güçlü rakibi karşısında ilk periyotta başa baş bir mücade ortaya koyan Yunus Emre Spor Basketbol Takımı ilk periyotu 17-18 geride tamamladı. Müsabakanın ikinci periyotunda rakip takım Nallıhan Spor Amerikalısı Sharon Houston'la üst üste bulduğu sayılarla farkı açmayı başardı ve ilk yarıyı 41 - 32 önde kapattı.


Müsabakanın ikinci yarısında Nallıhan Spor Sharon Houston ve İrem Akkarpat'la bulduğu sayılarla farkı iyice açtı ve 3. periyotun sonunda skoru 41 - 60 önde kapattı. 
 
Yunus Emre Spor Basketbol Takımı'nda Tuğçe Erden 21 sayıyla en skorer oyuncu olurken, büyük umutlarla alınan Ülkü Tuncel oyunda kaldığı 24 dakikada sadece 8 sayı ve 1 ribaundla hayal kırıklığı yaşatırken, yeni transfer Nurten Erol ise 23 dakikada 6 sayı ve 3 ribaundla oynadı. 
 
Yunus Emre Spor Basketbol Takımı 7. maçında 5. mağlubiyetini alırken, şimdi gözler transfer sezonuna sayılı günler kala yönetime çevrildi.

sporundelisiyiz.com