Ermenek Doğa ve Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü tüm spor branşlarında olduğu gibi yüzmede de kurs kayıtlarına devam ediyor. Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda kurmuş olduğu kayıt masasında yoğun bir şekilde kayıt kabullerine devam eden kulüp yetkilileri ilgiden oldukça memnun. 
Kayseri’den gelen Yüzme Antrenörleri Yasemin Mortaş ve Merve Çelik her yaştan sporculara Serbest yüzme, Sırt üstü, Kelebek ve Kurbağalama stillerini göstererek genç yüzücülere ders vermeye başladılar. Yüzme Stillerine göre grupları oluşturacak olan Kulüp yetkilileri, yığılma olmadan 10-15 kişilik gruplarla çalışma yaparak Karaman’a yüzmede Altın madalyalar getirecek sporcuları yetiştirmeyi amaçladıklarını belirttiler. Tecrübeli Antrenörler Yasemin Mortaş, Erciyes Üniversitesi Antrenörlük Mezunu 3. Kademe Yüzme Antrenörü, Merve Çelik Erciyes Üniversitesi Mezunu 2. Kademe Antrenör. 

Sporcu Grupları seansları ve diğer seanslar şu şekilde oluştu; 
Cumartesi ve Pazar günleri ilk seans: 09:00 – 10:00  
ikinci seans: 10:30 – 11:30
Bayan Seansları:Salı, Perşembe ve Cumartesi: 17:45 – 19:00
            Çarşamba, Cuma ve Pazar: 17:45 – 19:00

Erkek Seansları:Salı, Perşembe ve Cumartesi: 19:15 – 20:30
           Çarşamba, Cuma ve Pazar: 19:15 – 20:30


Ermenek Doğa ve Su Sporları Kulübü yetkilileri: “Gençlerimiz ve öğrencilerimiz için hafta sonu seansları oluşturduk. Hafta sonu seanslarımız tüm yıl boyunca devam edecek. Havuzumuz kapalı olduğu için kış aylarında da rahat bir şekilde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu şekilde Yaz aylarına sıkışan kurlarımızı bütün yıla yayarak rahat bir şekilde bütün branşlarda eğitim verebileceğiz.” dedi.