Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Karaman İl Koordinatörlüğünün 11. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında incelenmesi tamamlanıp onaylanan Onurlu Soğuk Hava Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine ait yatırım toplamı 3 milyon 195 bin 944 Türk Lirası 94 Kuruş (3.195.944,94 TL) olan “ Onurlu Modifiye Atmosfer Kontrollü Depo ve Paketleme Tesisi” adlı soğuk hava deposu projesinin sözleşmesi Valilik Makamında imzalandı.

06 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen imza töreninde sözleşme, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Karaman İl Koordinatörü Bahtiyar Çetin ile proje sahibi Mehmet Ali Çavaş tarafından imzalandı. 

Vali Murat Koca imza töreninde yaptığı konuşmasında, gerçekleştirilen yatırımın İlimize ve proje sahibine hayırlı olmasını dileyerek, tarım şehri olan Karaman’da soğuk hava deposu gibi yatırımlara her zaman ihtiyaç duyulacağını belirtti. Sözleşmesi imzalanan yatırımın Karaman ekonomisi ve tarımı için önemli bir hizmet olduğunu belirten Vali Koca, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun, çiftçilerimizin ve girişimcilerimizin Avrupa Birliği hibe ve desteklerinden yararlanmalarına aracılık ettiğini ifade ederek, vatandaşlarımızın hibe ve desteklerden daha fazla yararlanabilmeleri için daha çok proje üretmeleri gerektiğini belirtti.